Friday, May 27, 2011

Sloth Pon Mampu Terbang Sebenarnya :P

Assalamualaikum..

vigoroth


sape yg pernah terjumpa binatang comel 'sloth' ataupun kalo aku translate pakai google translate, ia bermaksod kemalasan dlm bm.. :) aku pon x pernah tgk binatang ni secara live tapi biase jumpe dlm game pokemon.. kesian kt binatang ni, dicop lembab sbb pergerakan nye lembaab gegila.. tp tanpa kita sedar, sbnrnye binatang ni boleh terbang oo.. market2, x caye cube tgk video kt bwh ni.. :P


haha tp based on sloth's perspective la..:P 
selamat bercuti di hujung minggu :)

14 comments:

AdyBudika said...

gelak2 gakkk..Allah jangan lupa :)

axl said...

lol

tia @ Ini Kisah Tia said...

lorhh ! tu orang yang terbangkan . huhu ;)

kasturi said...

ak x penah jmpk sloth dlm game pokemon..dlm ceta pokemon pnah la..lol

peep said...

@tia sbb tu saya tulis ini berdasarkan perspektif si sloth tu.. haha :)

coffee said...

sloth tu konkang kan? dlm bahasa melayu... thanks sebab slalu comment kat blog aku, dengan ini saya KOPI menjadikan anda blogger wajib terjah, so u r in my bloglist, pasal header, ikut je instruction tu...

award for you.. http://rahimiarafpin.blogspot.com/2011/02/award-to-my-followers-and-incoming.html

amranaiman said...

terbang sungguh :P

cik azeya said...

hahaha. ceh.

GR said...

wah, sloth terbang!!! hehehe. pertama kali tengok sloth dalam alam nyata. selalu tengok dalam pokemon je. huhuh

anamizu said...

sloth=kemalasan..
slow gile menatang ni gerak..hihi



*ada info psl al-quran palsu..
jom singgah blog cik ana

HAZWAN17 said...

lambat betul beliau bergerak erk.. ni kalau nak lintas jalan ni...mau kena langgar

zulhaidi said...

mati2 aku ingat sloth tu terbang xdi....kau tipu aku ye peep~~~

SoutulMujahid said...

cesss... siot jer. huhu~

peep said...

@zul tipu ape nye btol la die terbang.. haha :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...