Wednesday, June 22, 2011

Wordless Wednesday #3

Assalamualaikum...

rupenyer kite pon ade gak crite lame ntok diceritekan kat budak2 zaman skarang ek... hehe :)

so ade sape2 yg xtau ape kaitannye pensil n kaset?? haha :P

23 comments:

SweetLikeWhat said...

budak sekarang kenal lagi ke kaset lame tu..hehe...

shalina samsudin said...

bruno mars ,,erkk ! tiba tiba teringat lagu just the way you are ! heee :)

cik_zetty said...

kaset dengan pensil? dulu selalu guna pensil untuk putar kat bahagian lubang kaset tu, tak dapat putar guna jari..tu yang guna pensil hehe :D

menci #WW harinie

Umi Asura Sanusi said...

boleh jugak cucuk kaset dengan pensil untuk hapuskan bukti dalam kaset..hahaha..

Norhisham Nordin said...

sama mcm jawapan cik zetty... huhuhu... boleh pusing2 sambil nyanyi lalalalala...

esanudyn@the kunyit said...

btoi2.. bdk2 zmn skg da x knl kaset2 jadah ni.. hehe :P

QaRr JaliL said...

ade gune nye 2..:)

peep said...

nmpknye korang masih ingat gunenye pensil ntok pusing kaset tu eh.. haha :P

Gagak said...

Kaset best bro!..hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

teringat zmn dulu..putar kaset guna pensil..tp budak zaman skrg manalah kenal dh dgn kaset nih.. ;)

Bit.Shaa said...

pensel guna untuk roll kaset tu...hehehe

PenDekAr LauT said...

Masa duk asrama dulu pakai walkman.. Bila nak rewind or forward kaset guna pensellah pusing kaset tu. Jimat penggunaan bateri.. Teringat masa dulu2.. Huhuhu

hana nabihah said...

pensil kayu ? budak skang ni taw lagi kot..tapi kalau kaset tu..depa tak taw la..huuu..kat rumah kite ada satu kotak kaset ayah kite zaman dia bujang..hehek..tp apa kne mgena kaset gn pensil kayu ni ? :p

Echin Nadiossa said...

kaset sekarang wujud lagi eh.hehehe

Pokcik Blogger Baru said...

Assalamualaikum pembuka bicara, jawablah wahai si anak dara/teruna

Kalau orang tua, ingt kesh lame, maybe dulu dia seorang reporter.. tapi tuk kes ni, pokcik rasa kes vandalisme...

Nota badan : pokciklah blogger baru yang kuat membuang angin di blog orang lain.. polo n dipolo

Terbelog said...

nk putar kalau ,apa nama..tali kaset tu terbelit :0

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

hehe..nak putar tali kaset =P

Wanie said...

lor, ape kaitan?haha

peep said...

@wanie bace la komen2 atas ye.. haha :P

alif ibnu daud said...

kaset dah susah nak jmpe dah

mazeermohamad said...

saya tetapppppppp suka dengar!!! even kualiti x berapa, apa boleh buat.. :'P

Just For You! Puisi Indah Untuk Sahabat..!

Cik Bucken said...

tu bile kaset tali dah terburai.pe lagi carik pensel uhuhu

Muhd Aizie said...

bruno mars nye video clip pakai kaset lagi .. heheh ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...