Monday, May 23, 2011

Selawat La Sikit Memalam Ni.. Serious Xkan Nyesal

Assalamualaikum


video ni panas lagi ni.. baru diupload dlm 3 jam.. grr, mmg best gila lah mereka2 ni.. stakat yg aku tau, mereka2 ni dulu ahli VE and Ruffedge.. skang group diberi nama al-mawlid..serius terbaik alhamdulillah

12 comments:

Khairil said...

hebat...diorang ni dah tukar imej dah ke?...

peep said...

mcm tu la dgr cite nye..

_aLiaHwaFa_ said...

oh mcm bru semalam je dgr lagu khayalan. skarang dah tukar imej? bagus lah :D

CikPuan.com said...

bagus la dah tukar imej. anyway, best nasyid dia nih. tq for sharing

Hans said...

ar ar
be4 ni aku ada terbaca dekat kosmo
diorang ni dari VE,Ruffedge,Inuendo...kalau tak silap aku la
apa2pun nice song
dan alhamdulillah diorang dah berdakwah di jalan yan lebih baik

Meatball IKEA Halal

budak_baik said...

best2.. sempoi !! haha

waN Mohd Salim said...

sempoii dowh .. terbaik ar

Black_roses92 said...

sedapkan? aku dah dengar kat mhi 2 hr lepas.. dorg skrg ni aktv kt surau2.. terbaek kan.. :)

mykhalis said...

tengok lah ve nie..memang dah ubah imej insaf or sekadar untuk album?

Sunah Mohammad said...

subhanallah..baru tahu tentang diorang dah jadi grup nasyid...alhamdulillah..

kasturi said...

best :)

Liyana Jaafar said...

best2 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...