Wednesday, May 25, 2011

Alasan Terbaikkk Laki Mithali :P

Assalamualaikum..


pak mat x suke bergambo, so ni aku tampilkan 
pak na*ib tg syok sndiri main bowling  :)

ak pon xtau dr mana dtgnye ilham ntok ceritakan kisah cinta terhangat ni sbnrnye.. tp nk buat camne, enjoy je la ye alasan terbaikkk!! oleh pak mat terhadap bininye yg cun iaitu makcik comel.. :)

pada suatu malam yg hening dan dingin, sedingin salju*merepek*, pak mat pon duduk lah makan bersama famili kesayangan die.. tgh sesedap makan, si makcik comel tetibe je mencelah..
makcik comel : abang mat ni kan, aigoo, dulu waktu kite mude2 dulu, waktu abg dok menggatal ngan saye, selalunye amek sikit je partition makanan.. selalu saye je yg dpt lebih.. tp skrg ni, asyik2 bahang yg peling besau punye, drumstick lak tu.. grrr... abg da x syg kt saye a tuhh..
pakcik mat ni pulak sorang yg hebakk.. dgn selambenye die jawab,

"ala, ape plak kamu pikir yg bukan2 ni.. mengarut je la.. bukan ape, cume semakin lame masakan kamu ni yg bertambah sedap, nk buat camne?! haha".

sape percayakan pakcik mat angkat tangan.. :)

kesimpulannya, part drumstick n thigh terbaek!!

16 comments:

Wani said...

teringat ayam goreng, lapa pulak, hahaha

iLa suHaiLa said...

drumstick tak best!..hehe

hana said...

haha..
x berapa nak percaya sgt la...
haha

Fyqa said...

err..bgus pak mat nih. hehe

Hans said...

pak mat bodek
ekekeke
aku suka wings

Review Filem Karak Disini

mama hani said...

memang part tu yang best...^^

kasturi said...

ak nk drumstick bleh x?? blnja la ak..haha

GR said...

suka drumstick! hehe

peep said...

@kasturi boleh2..tadehal. tunggu aku kaye lu..:)

iedaurora said...

lapo nak ayam drumstik kepsi... ieda follow kamu!

saya bukan tomato said...

nasib baik baru lepas mkn ayam goreng .. heh

rebecca melessa said...

erkkk~~ apakah pak cik mat ni?hahaha

http://bloknoktah.blogspot.com/2011/05/saya-di-hentam-teruk-sebab-bertudung.html

Saya Fiqa said...

wasalam atokkk.. :)

singgah balek...

cik azeya said...

tak suke drumstick. haha.

suha said...

hehe alasan paling cumil(^_^)

~PuTeRi YuDiRa~ said...

hahah!~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...