Thursday, May 19, 2011

[Scary] Kesan menggunakan Produk Tiruan dr Negara Isketambola :)

Assalamualaikum...

ni la die jusmate5 tiruan.. boleh didapati di toko2 jamu berhampiran ngan anda :)
da 3 hari x kuar berjogging nih.. grrr, x tau la bile nk boleh kurus mcm dulu, haha :) masok uia nanti kompem org x kenal la, 3 bulan dok baring je sambel men tenet, habis jadi cam afiq.. lagi 1 mungkin sbb aku x dgr nasihat ddr rozmey la.. die da cakap kalo nk beli jusmate beli kt pengedar je, tp aku p beli kt warta.. n hasillnye, aku tersalah beli da jusmate15..aigoo cinca.. 


kesan menggunakan jusmate15..
support la dr rozmey eh.. cian die buat filem penat2 x de org tgk, hahah..dah la, xde mase nk lyn blog ni.. nk kene p jogging.. :)

3 comments:

bantalbucuk said...

hoho..terbalik lak kesan dia.. :p

アヌム ちゃん said...

Salam.
Datang visit sini..dan baca entri :) nice blog~
Sudi2 la visit me @ frommetoyou eh..arigatou..(^____^)

peep said...

arasto kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...