Tuesday, May 3, 2011

Izyan Masri First Random Giveaway grrrrr

Assalamualaikum...
name gambor ni 'abc' waktu aku cilok..:p

grrrr... 1st time aku join GA nih, kalo bertuah mmg tros mng, tp jgn jadi cam cine haram lak yg dok pakai quran buat sembah tok pekong dorang ntok mng no. ekor, toi dak? hahah.. anyway, nk cite cket pasal ustazah yg menepek kat blog ni, hehe, beliau ni digelar Angelina Jolie kott.. tp bibiaq dia x cukop besa la aku rase, heheh, tp xpe, sape2 pon die, makhluk ALLAH mmg ttp cantik.. :)

kenape ko kene join blog die?? kalo ntok minah tudung, dia ni mmg tokan tudung la, ape pesen ntah skang ni ustazah2 ni tgh dok sebok pakai, ops bukan stakat tudung, mcm2 lagi la sng cite.. haha,  polower die, x la ramai mane, tp cukop ntok memuatkan padang bola sepak kt dpn umah aku.. heheh..ceh2, xde la, riban2 kot.. mengikut perkiraan math aku yg dpt A++ dlm spm arituh.. ade la dlm 2o kali gande aku punyer.. kalo salah tolong betolkan eh.. haha ngarut.. dah la, xde mende da kot yg aku nk tulis, so aku tag la 2 org mamat nepal ni supaye dorang join gak GA ni ehh.. 

AFIQ GHANI a.k.a AXL(hahahahaaha) 
ESAN KUNYIT(pakar politik malaysia, harharhar)
PEQAKLOL(saje gua tag skali sbb minah ni suke join mende2 gini, haha)

untuk g lain2, kalo nk join gak., sila lah klik sini. tp jgn lawan tokey doh a, aku nk rase gok brownies sekotok tuhh..haha, harapan a nk mng, tp xpe, kubor cine dkt je... x sampai lime minit aku boleh p..gagagagga...

Eii comeynye..hahaha
grrrr.... comei minah ni sbnrnye.. mcm cupcake harharhar..


4 comments:

Peqaxlol ;DD said...

haha peep nnt aku join ek. t la kalo aku pree :)

peep said...

hahah :)

Izyan Masri said...

FUUH2.TIUP SINI SIKIT BIA MENANG.HAHA.USTZAH DATANG DAH NI XD KAHKAH

javanese DOVE ! said...

nama gambar tu 'abc' ?

teeeheee o.0'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...