Friday, April 15, 2011

Pak Jem the Series


cilok google gak nihh..haha

Assalamualaikum dear frequent readers, kaki nganjing yg belah2 kedah nun, followers, n even blogwalkers yg suke tembak aku punye shoutbox sekalian.. hehe, setelah mendapat galakan oleh seorang mamat hensem bername alep, aku pon berminat ntok membuat post bersiri mengenai Uncle Jem nihh..

bagi yg 1st timer jengah entry dlm blog aku nihh, mungkin korang x tau sape it Uncle Jem nihh.. t xpe, biaq aku terangkan cket k.. Pak Jem a.k.a Orang kaye ni merupekan seorang kaye yg tinggal di alam fantasi binary code iaitu 1 dan 0. die ni mempunyai kisah macamane die menjadi seorang yg kaye, aku dah ceritakan dalam entri ini. pushhh, slps die jadi kaya tuh, die ttp hidop kembali sebagai seorang yg normal di siang hari, tp di waktu malam, die jadi original punye pandan kaye.

pak jem ni seorang yg pemurah, sape2 yg x bace kisah kemurahan hati pak jem, boleh membacenye disini. die selalu memberi makan fakir n miskin la katekan.. tp kebodohan pak jem setandinng dgn pak pandir n mat jenin.. so, aku harap korang akn terhibur dgn siri2 pak jem yg aku akan postkan nanti eh.. n satu lagi, crite mengenai pak jem ni kebiasaannye ku ambil drpd lwk2 yg mungkin diceritekan oleh kwn2 ak zaman sklh dulu, so, kalo korang da terbace kt mane2 or da trdgr, anggaplah ni sebagai crite baru sbb name pelakonnye Pak Jem..haha~

p/s: esok exam MUET, please pray for me ok..

2 comments:

Faiz Tapit said...

hai pak jem... keh3

.:CIK SMILE:. said...

merah laa paklong oi.. bg sakit mata ckit org tgk.. miahaha !! :)

to: peep mane follower box anda ?? hehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...