Thursday, April 21, 2011

Pak Jem Kantoi Ponteng.. harharhar

Assalamualaikum.
cilok google amalan yg mulia

Pak Jem ni waktu kecik, die mmg liat nk pi sekolah. ponteng sekolah seminggu 3 kali.. kalo ponteng sekolah die ni dok main tenet kt umah, even zaman mude internet baru setahon jagong. haha, cekgu pon da x tau nk buat camna lagi.. tp, even pak jem x gi sekolah, die akan call cikgu dia utk nipu.. hehe, tp satu hari tuh, pak jem kantoi nipu sbb kebodohannye setaraf Pak Pandir..jom bace conversation diantara mereka berdue nihh..haha.. 
kring2,, kring2,,, cikgu Maimunah mengangkat telefonnye..

Cikgu Maimunah: Hello!
Suara Garau: Hello. boleh x cikgu benarkan Jem tak hadir ke sekolah hari ini?? dia kurang sihat la..
Cikgu Maimunah: tumpang tanya.. ni siapa yg bercakap nih?
Suara Garau: ini bapak saya bercakap..
Cikgu Maimunah :!@#$% 

haha, tu la suruh blaja btol2 kat sklh x mau, last2 kantol menipu disitu.. so sejak hari tuh, si Jem telah dimasokkan ke sekolah Henry Gurney kerana kesalahannya..harharhar..


11 comments:

alif ibnu daud said...

hahahaha....sengal nyer jem

Rozuan Ismail said...

HAHA..KANTOI,BUKAN BAPKA SAYA,BAPAK DIA LA

DiDa Licious said...

hi..
bersiar-siar dr blog BA & memfollow (",)v

Filippo said...

ahaha, lawak ni mmg hensem
trofi del rey berkecai

Arsenal tersungkur

liyana said...
This comment has been removed by the author.
liyana said...

Haha lwk gila.. Pak jem mmg bijak..

peep said...

@filippo
Haha pak jem mmg hensem,
Mcm aku.. :p

adib syazwan said...

hahahhaa....ape la....nk nipu xreti yek...koh3....

cikNinie said...

xbole blaa..codo je..hahahaha

Izyan Masri said...

DASYAT JUGAK PAK JEM NI.KEKEKE XD

mary ann ;) said...

ish,,nak ponteng tapi g kantoikan pulak..hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...