Sunday, June 26, 2011

Followers aku mencecah 14k akhirnye!! :P

Assalamualaikum....

fuiyooo...

x nampak eh.. jap2 aku zoooom...

wahahaha baru terang..

ceh2.. ni sbnrnye trick je... sedang aku berjalan jalan dlm blog tadi, aku terjumpe satu tutorial ni ntok mengedit ape2 je page yg korang suke... carenye begini..

1) bukak je laman web ape yg korang nk edit
2) paste mende ni kat adress bar..

javascript:document.body.contentEditable='true'; document.designMode='on'; void 0

3)done. klik je mane2 kt dlm page tu yg korang nk edit n jalan la...

so, ni source nye... n ni satu lagi page yg aku edit.. tp bukan ntok blog ni punye earning la... blog ni xde pon.. :P

boleh caye ke nihh?? :P

p/s: mende ni da lame, so sape2 yg dah tau, sori la ye mengganggu mase anda..

23 comments:

iedaurora said...

ha..ha... jom edit!

amirul farhan said...

yeah. my blog jadi source. haha. ganas edit smpai 14k follower

ShafiqHashim said...

Terkejut Jgk..Adei..

Akulah Pak Lan said...

hahaha...naughty sharing

peep said...

haha jgn marah boss.. sori kalo membazerkan waktu korang deh.. suke2 je ni.. :P

_aLiaHwaFa_ said...

cool gilaaa. thnx for sharing peep! hahah

Wanie said...

wow, kalau betol mmg kalah artis ni..hehe

stuck said...

hahahaa..cool duh!!

alif ibnu daud said...

peep klau nak naikkan earning kat nuffnang ley x..? hahaha...kasik edit smpai beripu2 pun boleh kan..? :-))

peep said...

@alep boleh2.. sume page boleh tukar pakai code atas tuhh.. :)

Black_roses92 said...

ceh! taktik nipu nih. haha..

p/s: yup.. comp 2! haha.. baru nk ambek. huhuh

Bui Idzra Ryn said...

tak baik tipu2 taww..hehehe..bui nk try gak lah..hahaha

peep said...

@black susah wo com2.. :P
@kak bui kate x bek nk buat jugak.. aishh :)

Asiah Termizi said...

cool~~~~~ hahaha

Bro ahmad said...

kalau boleh edit follower...semua blog follower dia juta2 lemon muahaha
Bro follow sini

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

haha.... tertipu! cehh... (^^,)

toblerone said...

ceh.. igtkn betol.. haha

sergeant keroro said...

haha, dah agak dah. XD

mykhalis said...

hahha..pernah jugak wat camni.. sekadar memberi motivasi diri..jeje

syaza kelyza said...

hahaha . cam best jek :D

APAN said...

x penah tau lagi pasal trick ni ma...tp x buat kot.huhu...

Muhd Aizie said...

tipah tertipu ;(

alif haris said...

hahaha .. letak 100,000 followers bro .. baru style hehehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...