Tuesday, April 26, 2011

Entry Paling Serius Punye!

Assalamualaikum

INI ENTRY SERIUS( sape gelak kene saman ekor, hehehe)

tahukah anda Malaysia mempunyai anggaran 28.9 juta penduduk pada tahun 2010 dan dianggarkan mencapai angka 30juta pada 2011??

tahukah anda statistik pengguna internet pada tahun 2010 ialah 16.9 juta orang?*wahhhh*

tahukah anda 42% pengguna internet menghabiskan mase ntok membuka blog2??

taukah anda sume yg hebak2 ni bahawe 98% drpd mereka yg dok bukak blog ni x penah click link iklan2 di page org lain.. eventhough die slalu bw n then tulis kt shoutbox korang,

"salam, sorry saye terclick iklan la xdi, sorry sesangat :)"

ataupun yg ini,

 "singgah lepak pekene nuffnang, haha :)"

ok lets go to the next fact;

kajian mendapati bahawa kebarangkalian seseorang itu berjaya dalam hidup adalah lebih tinggi sekiranya dia memilih utk melakukan perkara yg minoriti, yg org len x buat.. i mean berada di pihak yg 2% tuh.. hehe


ANDA MAMPU MENGUBAHNYA, CLICK PADA IKLAN DI BLOG SAYA! hahahaha :)

ops, sorry sekiranya korang bengang menghabiskan masa membace entry bodoh ini.. tp aku just rase mcm lawak je tgk sesetengah blogger yg x hensem n cun minx org tekan kat iklan tuhh..haha... jgn marah eh, n jangan terasa.. ente2 ni sume baik2 je kan.. haha :) n x perlu pon tkn iklan kt blog ni.. baik bace entry lagi best kann..:)

p/s: thanks for the #100 follower. bro dari ganu ni rasenye, name blog pon KeMaH KeMiM..best blog nye, byk gambar2..

4 comments:

Anonymous said...

Patience is bitter, but its fruit is sweet.

hantu said...

dari kelantan =).hehe btw tq.n xterase pon yang click22 iklan tu.haha

aNiss :):) said...

aniss tak pernah pun CLICK kat iklan cik NUFFNANG tu =P

Aku Skema said...

aaaaa..(buat2 x paham)..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...