Thursday, April 14, 2011

Ben Ashaari Gegar Lagi!! WOW


ape kehe nyer nih?? ak pon x tau, yg ak tau abg macho sorang ni suke gegar2.. kehkehkeh, tp xpe, aku try buat 1 post pasal segmen ni. 1st timer ni, kalo silap sori ye abang macho, hehe..



pastu buat pe eh?? ak pon x tau tp xpe la, jadi a ni kot. yg penting ade muke abg macho ni, name nye ben ashaari, dlm blog ak yg x market nihh..hehe, jgn marah boss..

13 comments:

Khuzrin Kamarudin said...

Errr.. serius tak faham concept contest dalam blog.. huhuhuuu..

peep said...

ni bkn contest nih.. Ni mcm linker ntok blogger2 len tok knl ngan blog kite mungkin, haha yg pasti ak pon kurang jelas..

akutetapaku.com said...

hye geng blogger...

gegar..gegar..gegar..!!!
mcm tsunami....
gegarkan blog anda
tebaOOOOmmmMMMMM....

singgah2 lak di http://akutetapaku85.blogspot.com/

umie mia said...

hai..same group...dtg singgah sini kasi gegar :)

http://ummiedamia.blogspot.com/

Amira Zemiesya said...

hyee dropping by :)


http://amierazemiesya.blogspot.com/

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

HajarRasdi [BdkKck] said...

KEBABOOMMM! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha. salam singgah.. =)

http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Nadh kata Hidup Penuh Kejutan

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..
Shera dari kumpulan 2, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Anak Ulu Cheka said...

assalam kasik gegar dari geng 9

Segmen : BEN ASHAARI GEGAR LAGI

etiey.com© said...

salam kenal.

gegar dan follow!

http://www.etiey.com

FIRDAUS HUSAIN said...

hye...same grup 6, no. 63

http://5185studio.blogspot.com/

GEGAR!!!

Ly_Tulip said...

SALAM GEGARAN: Satu Hari Seratos Blog menyambong gegran nya ke kumpulan 6.. Kumpulan 1,2,3,4,dan 5 telah berjaya ku tawan... Kini tiba la pula giliran kumpulan 6.... Arap2, misi peribadi ni tercapai... Hehhe

*Peace Yo! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...