Saturday, July 30, 2011

Singapore Main Mcm Fuuuuuu :P

Assalamualaikum..

fuhh, akhirnye habeh gak exam mid sem... alhamdulillah, walaupon agak susah, tp dpt le jugak aku jawab dgn tenang.. kih3x.. walaupon skali agak terkantoi aku bcakap dgn budak sblh, tp kebijakkan ak mengcover berjaye nmpknye..:)



ade x sape2 yg pegi tgk malaysia vs singapore hari khamis? aku p.. tp, mcm bese la, kebengangan je la yg kami bwk balik.. pmain singapore mcm ape ntah main.. sampai 6 kali game tpakse berhenti sbb player dorang yg konon2 saket tuh.. mmg fuuuuuuu gila lah... anyway, pemain defend malaysia pon kcau gak.. haish, yg terbaik apek gak.. da name pon fahmi kan so mesti terbaik gak..



dahle jem gegile, kitorang dr pj ke bulit jalil dkt 2 jam lebih kot.. lepas asar kuar sampai dlm kol 8 suku.. masok2 kalah pulak kan.. tp xpe la, kite da try yg terbaik.. xde rezeki la katekan..

so skrg, midsem da abeh, blogwalking la.. ape lagi.. kh3x... ^o^

p/s: nk aku tulis ape eh dlm shoutbox korang... singgah ke, bw ke, morning or still gambo nihh..^o^ hehe

7 comments:

Wani said...

haha..tgok kt tivi lg jelas dah clear..

ps: tulis cenggini : pin pin =P

hahahha...

saiazuan said...

msia dah buat yg trbaik.. bkn rezeki kita ;)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

harimau malaya kalah bermaruah..

::contengan hati::)) said...

haha ada amir raja lawak tu dekat spore ;)

SweetLikeWhat said...

walaupun kalah tetap berbangga dengan harimau malaya.. :)

Opah Kentang said...

hihi..takpe la.. dapat gak tengok malam tu lautan manusia pakai jersey msia..bangga tau !! :)

e k i n . said...

Saya pergi, haa kalau naik transpot sendiri keburukan dia tersekat kt tengah jalan. Kalau naik public transport, keburukan dia kena berhimpit2, conclusionnya, tengok kt rumah jugak yg slesa.. Haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...