Friday, July 15, 2011

Quiz gua Full Mark!! :P

Assalamualaikum...

akhirnye minggu kuiz2 da berakhir, tp quiz 2 ntok subject physic je kene delay cket ke minggu dpn.. anyway, keseronokkan menjawab kuiz mesti membuak buak kalo kite da dapat soklan copy or hint2 dr kwn2 yg jawab awal.. masalahnye, soklan kuiz kengkadang bukan hanye ade satu set je.. ade org kate, lain hari lain kuiz, ataupun selepas due  hari kuiz tukar set b.. kalo dapat soklan same mcm yg kwn kite bagi, mmg la untung, maybe blh dapat full mark ooo, tp kalo soklan len yg luar, mmg fuuuu la... nasib bek ntok kuiz minggu ni, semua hint mengena, hehehe..

pengajarannye, jgn over confident sgt yg soklan kuiz yg kwn kite bgi tuh akan kluar 1oo% sampaikan siang mlm dok ngingat jwpn ntok kuiz tu je.. naye nanti... :)


7 comments:

senyumSOYA said...

test time matrik macam tu la.. byak tensen..huhuhu

BIG BOSS said...

jgn nk iphone 4 sgt.. haha

Sarah Mohd Saleh said...

perghhh benggang jek kalu dah penat2 sengkang mate sekali tak kua daaa soklan tuh..pffttt

GaRy™ said...

hahahahaa.... 'bersih' tuh x ble blah... hahahahahaa....

zaeimah ismail said...

mmg mcm tu la,quiz kt matric...kenangn tu~~
tp,quiz set a n b lebih kurang sama ja~~^^

ayie said...

hihi.. jgn percaya kuiz yg sudah dibuat..kompem ada kuiz lain

Kotak Mancis / S_Basri said...

hahahhahaa... dulu masa baru masuk study dip mmg terkena skali... macam nie la... ( jom klik )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...