Monday, July 18, 2011

Famili aku Bloga.. :)

Assalamualaikum..

selain drpd mak aku, semua ahli2 keluarga aku yg lain semuanya ada sebijik blog, even salah sorang ade 2 jibik blog di dlm tenet nihh.. haha, byk x? 6 bijik blog utk satu family, aku rase lame2 nanti, kene buat prinsip 1person 1blog la, ikot najib, bhahahaha... meh sini aku senaraikan blog family aku dehh.. jom a terjah, hahaha( mcm beng ashaari lak..)

1. .:Giggles and Laughters:.

link

ni blog aku la.. haha :)


2. Lawi Emas Ayam Serama Farm (LEASF)

link

ini blog bapak aku.. ha, sape sini ayah die ade blog angkat tgn.. haha, blog ni khas ntok ayam serame je tp, mmg hobiayah aku menternak ayam ni.. kalo ade sape2 sini nk buat duit ke, bela ayam serama ni mmg bleh memberi pelaburan yg amat2 menguntungkan.. bayankan la ayam2 ni hargenye sekor bukan 12inggit but boleh mencecah 2ok hinggit.. :) x caye sudah..grrrr 


3. the BIG BOSS' blog

link

ini lak blog abang aku.. baru berusia seminggu kott.. tp entri die best la.. aku suke ngan gaye penulisan die.. ceh kembang hidong mamat ni nanti.. :) x nyesal kott kalo bace.. tp lu ade beran mau baca ka?? :P


4. ..::versus resesif::..

link


ini blog akak sulung aku.. blog ni kurang di update la.. maklomlah org sibuk berniage skrg kan.. haha.. kalo nk bace blog ni, kne bukak google translate la bgi org yg x dpt band 4 ke atas dlm MUET.. :P

5. shopaholiclove.com

link


ha inila bisnes yg ahkak aku sdg sebokkan diri nih.. online shopping center ntok pakaian2 wanita, handbags n mcm2 lagi lerr.. blog ori ni bukan scam..haha :) try la bukak ntok kaum wanita jer, raye da nk dekat nihh..


6. ninajaafar.blogspot.com

ini lak blog adik aku yg bongsu.. blog ni open ntok invited reader je.. even aku pon x dijemput.. agak menyedihkan disitu..haha xpe la, padan muko die ..

cube korang lak letak brape blog yg famili korang ade... nk tgk jugak, hehe :)

24 comments:

Aimi said...

ramainyee family yang ade blog. =)

pemerhati sunyi said...

uh..dasyat...ek..hehe

khansyaa' al khairiyah mohd ujang said...

akak aku je ade blog. tapi aku pun tak invited :(

Arif Aiman said...

banyak benar.. fmly aku,, aku sorang je laa.. stkt skrng..

arein said...

haha. family ber'blog' nice. :)

flyz said...

bgs2...

dlm 11 owg ahli keluarga aku

aku je ada blog

sbb apa?

sbb mereka tak reti..kih..kih...blog pun mereka tak tau tu apa

Luqeem™ said...

yg blog big boss tu adik ko pnye ke..ptut aku plik smcm..haha..

Luqeem™ said...

eh abg ko..silap..

NURUL NADIAH MAMAT said...

uih...bagusnya family members ad blog masing2....hehe.........

peep said...

@flyz ajar ar dorang..
@luqeem ape yg peliknye?? :)

kasturi said...

patut la ko mnat blogging..rupanya stu family da blog..haha

BIG BOSS said...

ades. kembang sudaa. xD

L-mi Redzz said...

perghh....giler r stiap sorg ada blog...dlm fmly aq, aq sorg je yg ada blog...hu3..

Sarah Mohd Saleh said...

perghhh..adek bradek lyn blog..asyukkk

topek said...

ak pown sme gak...hehehe

alif haris said...

uwah ... tiap ahli famil ade blog :D
dlm family sy sorag jew :D hehe

roq said...

hahaha....terbaik lah! aku tengok header pon tersenyum.....

rajin2 singgah la sini ye :)

myr amyra said...

xde banyaknye...1 je...2pun blog myra jer...ngeh2...

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

wahhh untunglah kan..

btw,
boleh aimie mntak tlg untuk komen entry ni x? http://imedianna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

GA ni memerlukan komen terbanyak utk jadi pemenang. So, tlgla bantu saya :) tq sgt2

akoo said...

haha gempak lah family ko..
family akoo,
aku ngn akak aku je ade..
tu pon, akak aku dah x update2..
tggl la aku sorg diri..
hehhe =)

Leysa JL said...

waaa..happy family, suma ada blog..:)

Fad said...

ahahaha..xde..cf sorg je ada blog..follow sini..:)

~~kimz~~ said...

wa...xleh belah.. ayah pun ade blog.. memang terbaik la.. keluarga celik IT nie..

Wanie said...

wah wah..sume pun ade blog..
aku sorang je kot yang berblog..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...