Friday, July 8, 2011

Beberapa Kes Fuuu yg Melanda 1

Assalamualaikum..

akhirnye ade gak mase nk menulis.. :)

seorang kawan (bukan  kwn aku) ni dimarahi lecturer sbb kebengongan yg melanda beliau.. sumenye berpunce oleh kesalahan dlm menginterpret maksod 'homework'.. :P kawan ni namenye esan.. die ni, sperti aku jugak, dok di asrama. sbb 99.9% pelajar kt sini pon mmg dok di asrama.. so satu hari tuhh....


ni ade lagi satu kes.. kalo dulu2, g majlis kawen kebiasaannye dpt telor kan, tp sejak kebelakangan nihh, kalo kite g, selalu sgt dpt mug or cake. cake xpe lagi la boleh buat makan, tp kalo mug tu, x tau la nk buat pe.. nk pakai kt mah x kan x berlambak cawan, nk simpan lak lame2 berabok je.. so, even ak dah tue, aku ttp prefer gule2..hehe :)



kartn ni lak aku pon x tau camne nk interpret ape yg aku buat, tp aku dapat akal lepas tgk video dlm youtube yg de mamat tu siap buat video nk melamar awek die, then ajak awek die p masok panggong yg dipenuhi dgn kwn2 mamat tuhh.. cube bygkan kalo lamaran die ditolak.. hehe mmg fuuuuu.. :)


tu je.. :) selamat hari jumaat, elakkan diri anda drpd mencarut perkataan diatas. tujuan kartun uduh ni dilukis hanya nk jadikan contoh tmpt2 yg biasenye anda akn mencarut, so bile anda dlm keadaan itu, perbanyakkan zikir ehh.. :)

10 comments:

Encik JI said...

haha. good post. lawak lor.suke mlkis ke

peep said...

suke2.. haha huduh kott..

hamzah ian said...

terbaik.. hehe

chokeLy said...

hahaha.. lawak2.. =D

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

wow.. pakai paint ker??? cantik...

: SOUNTRACK PILIHAN: TRANSFORMERS: DARK OF THE MOON, : KL GANGSTER: FULAMAK DA BEST!!!, : RAGINI MMS: ‘PARANORMAL ACTIVITY BOLLYWOOD, : DOWNLOAD FILEM: KL GANGSTER, : 27 MOVIE MISTAKES dalam filem KL GANGSTER didedahkan! , : AWAT TAK TEGANG NI? Hmmm

echaRierie said...

hahahaha..gila r..wakakaka :D

PEAH said...

x buat homework for a reason tinggal dkt asrama, pling familiar bdk2 hostel buat..rindu zmn sekolah

Faraa Eiman's said...

haha , carot2 ! xD

peep said...

@hamzah x selucah ko..haha
@org perlih ha'ah pakai paint. tu yg huduh tuhh..

amir aizat said...

cool gler! hhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...