Saturday, July 23, 2011

Polower2 yg aku sayang.. :P

Assalamualaikum...

even luse midsem exam, aku masih sempat melukis komik pepagi xdi.. hebat x? :) semenjak 2 menjak ni aku rajin menyinggah sana sini x ingat dunia kan.. alhamdulillah, jumlah folllowers pon da byk naik, tp beberapa kejadian fuuuu telah melanda.. heh, mcm berite plak.. jalan sana jalan sini, aku terjumpa bbrape situasi yg berpotensi melibatkan penggunaan istilah fuuuu.. kih3x. anyway, layankan ajo komik fuuu dibawah..

SITUASI 1

ini rekaan semata-mata..

ini nampok sangot nipunyer.. tulis kt shoutbox i follow u but in reality, haram jadah.. kalo org mcm ni elok kite lempar c4..hihi.. tp xpe la, kite husnuzzon.. mane tau internet die terputus ditgh jalan atau pon die tibe2 saket perot ke kan.. sampai x sempat nk tkn button follow.

SITUASI 2

ini pon rekaan semata mata.. i mean, bukan org yg dlm gamba2 atas tu
terlibat..tidak, mereka2 sume terbaik! :)

ini pulak situasi yg agk menyedihkan aku.. yup kengkadang aku mmg terlepas pandang ntok follow semula.. tp xpe, sape2 yg aku blom follow tuh, boleh kmen kt bwh, insyaALLAH aku akan  follow back.. korang ade ke yg tau ape hobi aku? hobi aku ialah memfollow blog org.... ianya amat menyeronokkan.. ala ilek la, hanye 2 klik ntok mencapai matlamat nye.. mudahkan? klik join this site, then pop out kluar, tkn pulak follow this blog.. tara, siap pon..

ade sbnrnye situasi ke-3 tp xde kaitan.. ienye adalah hari ini merupakan hari jadi najib razak.. hihi ade sape nk maen lepor tepong ngan telor x? ade bran ka? :P dah2 nk p blajo.. 

(tujuan post ni ntok minx sesape yg rase ade follow aku but aku x follow die lagi tulis sini so aku boleh follow back, sorry la sgt, cpt sgt naik follower 2-3 hari nihh.. :P )

27 comments:

azrijohan said...

rajin nya melukihhhh
hahaha,lawak lawak

_aLiaHwaFa_ said...

kau msti edit page en? aku nmpk mcm ada garis merah2 kat bwh nme kemas uh. hahah

peep said...

@azrijohan melukih mendenye cut paste je nihh..
@aliah asal ko nmpk.. kantol la..hehe :P

Ms.Az said...

haha... nk pollow biar la ikhlas.. haha

Berry Bee said...

huhu....kelakar plak....

=) dah follow!

visitme@FaTiN cOrNeR said...

semart blog..

follow..

iefa ujang said...

a'aahh...slalu kna mcm 2.ckp follow,tp xfollow pown.tp alhamdulillah...diri ini msih xkesah.ahahaha

iefa ujang said...

a'aahh...slalu kna mcm 2.ckp follow,tp xfollow pown.tp alhamdulillah...diri ini msih xkesah.ahahaha

Admin said...

huhu. ak pn jrg2 on9. ni je mse terbaik nk folo2 org. blogwalking. dhla follower 14 je. haha

kak lang said...

hahaha, ad gak yg cmtuh kan...erkkk, kak lang da folo ke ni, t kak lang tgk...

oh, kak lang da lama folo sini...lupa sudah, haha

Ratu Tak Cantik said...

haha..kesian je..tapi situasi 1 tuh makin menjadi2 lak skrg...marag gak arh..huhu..n btw, sory lmbat membalas kunjungan :) kali ni ratu betul2 follow oke..insyaAllah tak jaid mcm mane2 situasi di atas :p

raihan ang said...

haha. mmg die lupa nk follow tuh.. ;p

nazira said...

2 la pasal.. follow cam x ikhlas je.. ble x follow balik remove terus. ape da..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

fara anak abah said...

jom join cntest saya

http://vogue-kiwi.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

budakampung said...

lompat2 n follow sini..follow back ye..kalau kau x follow back esok gua unfollow balik~huahuahua..oke gua gurau je~hahaha

Bopeep said...

Blogger peep said...

fru cam sial.. rempuh org bersih, tp dirempuh patriot, x ke sial camtu..

July 12, 2011 9:42:00 AM GMT+08:00

Ko lancau la. Ko ingat ko ikut bontot pompuan hindu Ambiga ko dah terrer.

Hidup FRU. Mari kita bantu FRU bantai Melayu kotor mcm ko!!!!

ïêmå å¢klê§ said...

kesiannya..
tapi normal la orang tulis kt shoutmix macam 2..
biar jela...

peep said...

@ bopeep bile mase aku kte aku terer..teehee.. aku maksodkan ayat tu ntok fru yg kerje ntok umno, bukan ntok rakyat.

peep said...

n sape yg bangkitkan isu ambiga mmg bodo.. sbb, die tu org kaper, xkan die nk p ajak org kapir masok islam pulak.. kene masok tadika balek la.. mcm kalo ko pegi dakwah la, ko nk ajak org masok islam kan.. org kaper kene marah kt ko ke? kalo bopeep bace komen ni, aku harap ko join group ni kt fb.. boleh la ckp panjang2 cket..hikhik..

http://www.facebook.com/groups/fos.chatting

lambdasp!!n said...

den punyo pon ekau x follow pon...
dh la follower baru dua jer...ekekke
nk buek cm mano org x sudi...
eden newbie la katakan...

Mila Ahmad said...

xkesa klu xfollow pown...klu follow tapi mcm xde follower pown baek xpyah kan?kan?

zarulfarhana said...

saya kdg2 xsmpat nk follow blik...biasa la tenet pon bkn laju sgt...kdg2 semnggu lak bru leh tgk2 yg mna xfollow blik...

abazilah said...

hye , blogwalking jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

Aiskrim Goreng said...

hehehe,, leh share entri ni tak?.. lawak betul =PP ...

kalau dah reply, just let me know on my shoutbox or komen entri..

ohteruna.blogspot.com

laUt DaN pAnTaI said...

situasi 2 tu mcm kelakar. ade jgk mcm tu ek...? :)

khansyaa' al khairiyah mohd ujang said...

selalu gila kot yg situasi satu tu. hampeh =='

SweetLikeWhat said...

akak selalu kena macam tu..huhu..cakap dah follow tapi takde pun..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...