Monday, August 15, 2011

Aku sibuk.. :(

Assalamualaikum...






















Exam dah nk dekat, so nk kene tumpukan perhatian ntok last sem nihh.. :)
Raye pon da nk dekat kan.. sparoh da ramadhan berlalu..

14 comments:

Umie Artoqiemie said...

buka buku teks .. hahaha..
sumpah photoshop susah nak gune.. tapi klo edit gamba hasil dia superb..

Red said...

HAHA. Dengar tu. PI blajo! :D

Cara Menulis Surat Untuk Isteri Masa Hadapan.
(Ini adalah contoh surat yang dibuat untuk bakal isteri. Baca kalau teringin nak tahu apa yang lelaki mahu dari perempuan.)

Noraien said...

hahaha..cun laaa kartin2 tue !

btw,blaja agy keyh >_<

echaRierie said...

hehe..alala..usaha tngga kejayaan peep..
start dgn x ensem nt lm2 jd ensem jgk..keke ~

all the best for ur last semester :)

syafiqakarim said...

sama lah kita..bz gila wehhh -.-
dgn exam bagai.tgh blajar
photoshop juga.haha

azurin ramli said...

harharhar.perghhh.terasa sial.
aku pun mcm kau.dok bertepek berjam2 tgok tutor tp haremm tak reti.harharhar

penyisir rambut said...

hehehe...
takmo mls g claz la...
nt kne ptong mrkah..huhu

~Nana 귀여운~ said...

memang susah oooo.....saya nak cube blajo bukan main payoh nak belaja photoshop

amni azmira said...

xpenah guna photoshop..sbb xreti donlod..kuno kan..hoho..

peep said...

@umie nk edit gambo po den x reti..hik2x..
@echa blh lk x hensem jdi hensem ek? :P
@azurin padan muko! hahaha :P
@amni ape susah gugel ade kn.. :)

Cik Bell said...

dah mcm muka spongebOb pun ada..kui3

kasturi said...

post nie ak suka..."jgn jadi mcm bdk nie..asyek lewat" ko dr dlu asyik lewat jer..choyy

Farhanah Mokthar said...

haha. pakai paint pon dah comel lah awak :P

kewchik said...

meh sni nak tolong ajar guna photoshop .. kelas sejam 2 rggit ..
:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...