Tuesday, August 23, 2011

Macam2 jenis Tandas Awam.. :P

Assalamualaikum...

lame dah x buat komik fuuuu nihh.. maklomlah bulan pose kan.. tp fuu ni bukannye mencarut pun. siyes, xde pon dlm kamus perkataan nihh.. :)
perhatian eh, lawak2 bodoh je nihh.. jgn gelak kalo x ikhlas.. :P

pada sotu hari yg tenang....










Sebab itulah aku x suke nk gunekan tandas AWAM :)

11 comments:

nuruashia ♥ said...

ahhaha..sme laaa..nuru pon xske gune tolet awam..kalo terdesak bru gune huhu

Cik Bell said...

aih..nak tunaikan hajat pun mcm2 dugaan.dah lah kena cas..perkhidmatan tak seberapa..choyy..

idah-alhabsyi said...

tapi better la public toilet kat Msia ni daripada kat London kan?
dorang pili air pun takde -,-''

Umie Artoqiemie said...

kat london takdak ayek ke??

peep said...

@idah yeke..ntah
@umie ntahle..fiction je ni haha :P

RATU QASEH SAIFUDIN said...

erk..london xde pili air ke?..ingt kat china je..huhu..

peep said...

@ratu lupe nk tulis sbnrnye tandas tu kt chinatown di LONDON..hahaha :P

Amna.Qadeeja said...

gua mmg layan fuuuuu kat fb kehkehkeh

erk apesal kat london takde air? baru nak raya kat sane fuuuuuu betei ;D

top5anything said...

ade pulak pasal kenaikkan harga minyak..ekeke, lawak tul

Mimie. said...

50sen buffet sbb harga minyak naik.takley bla..takde kaitan.hehehe lawak :P

pha is said...

setail.... mmg relity tandas awam kat malaysia macam tu.. (kecuali tandaas kat london tu)

entry berkaitan : Tandas terbaek..!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...