Sunday, August 7, 2011

Aku Nak Berubah :)

Assalamualaikum..

bersempene dgn bulan baik ni kan, aku ingat nk cube berubah menjadi lebih baik lagi la.. ala, ayeem boleh xkan aku x leh pulak kan.. hik2..
aku ni bukan la budak yg baik sgt, byk dosa kot, mende2 yg plg common aku buat...

1. kaki panceng.. bukan panceng ikan tp panceng org...


2. subuh gajah.. tu pon waktu dulu sem 1-2 kot.. tp sem ni alhamdulillah rasenye baru skali kot smayang lmbt tp byk kot dosa 60,000 thn di neraka.. aku mengharapkan keampunan drpd ALLAH s.w.t.. :(


3. mengumpat org.. bende yg plg best.. disusuli ketawa riang..kih3x.. tp malaikat dok catit je.. :(


sume ni antara mende2 yg x baik yg selalu aku(or maybe kite) selalu terbuat.. so aku ingat nk gunakan ramadhan tahun ni sebagai platform ntok berubah di dunia realiti..dlm blog xyah berubah pon xpe kan..kih3x... maklomlah, budak2 bilik aku sume skang dah turun masjid tiap2 hari kot.. x pasti samade turun nk bukak pose free or nk maghrib berjemaah..  yg pasti  due due tu dorang buat skali.. :P

Selamat Menyambut Ramadhan buat semua.. :)

14 comments:

Arif Aiman said...

selamat beristiqamah dalam melakukan perubahan ke arah kebaikan~ :)

ezzaty harith said...

haha..ngumpat susah nak elak :)

semoga dapat melakukan perubahan dan kekalkan :)

Akif said...

chaiyok2!

_aLiaHwaFa_ said...

aku pon sma tang subuh gajah tuh. T__T. tang ngumpat tu, maybe lah maybe boleh la nak menjauhinye pun. tang subuh tuh ssh skett T_T

MisS HoNeY said...

ya..kita slalu buat perkara2 tu..T___T.
jom sesama berubah

peep said...

@sume jom2 berubah insyaALLAH.. :)

Umie Artoqiemie said...

semua dah berubah, alhamdulillah. =)

Wuucin said...

gosip juga? ;)

Lea IsNaw! said...

moga ramadhan ni lebih baik dr sebelum nya

Anonymous said...

terbaik a peep.. ;P

Izyan Masri said...

BAB PANCING ORG TU TK BOLEH BLAH.HAHA :D

akoo pae said...

hehe akoo pon same..
=)
moh kite brubah ke lebih bagus

sarah honey said...

1st time dtg sini.. comel jela blog ni, entry sumer nak gmbr2 je. LIKE!

anyway salam Ramadhan .. :)

peep said...

lukis gambar sng cket korang nk bace.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...