Wednesday, December 14, 2011

Teknik Mempromosikan Blog [3] :)

Assalamualaikum...

kenal x kpop, yg dance smart tuh kpop la tu nye. team2 kpop yg terkenal worldwide ni, antarenye, MAX24:7, gulagula, BsatuAempat, n mcm2 lagi lah.. so, kalo trase nk tingkatkan pageview gile2 punyee, try ler buat post kutuk2 kipas susah mati dorang, terutamenye fan MAX 24:7 tuh.. amboi, takot den.. :P


ni satu lagi, segan seh.. er tgk post paling menganjing kt tepi kanan tuh... tu sbnrnye post2 yg plg tinggi pageviewnye... yg berade di rank pertame tuh, bukan la entry lucas, entry nganjing je.. tp pageview, peh, masyuk..kih3x.. siape yg suke bace entry2 gitu, x lain x bukan geng2 meme kt bwh ni, ye, bukan org kite yg bace sbnrnye, meme yg bace.. :P


kite bertanggongjawab kan atas ape yg kite tulis kt mne2 pon lah, even kt dalam tenet sekalipon.. jgn nk nepek sgtla post2 yg  membangkitkan selera meme2 tuh..:P

so yg seriesnye, daftarla guablog ke, apesal ke, gengcyber ke.. dapat byk gile traffik oo.. :) nak tgk bukti blog sorang retiss ni hah ade tunjuk..kih3x.. :P

buat yg terlepas...
Teknik Mempromosikan Blog [1]
Teknik Mempromosikan Blog [2]

3 comments:

Siti Sabariah Hashim said...

hahahhahahaha.... peep nak unfollow saya? nak kena tembak?

sabree hussin said...

buat kontroversi memang cepat la tarik perhatian

Faaizz d. Zul said...

tajuk entri kontroversi eh? kutuk2 M-pop.
ramai ke fan diorg? ha3.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...