Tuesday, February 22, 2011

Pencuri Mane Plg Matang??



Assalamualaikum..
umm, di sekeliling kite ni ade byk pencuri kan, pencuri duit, pencuri kasot, pencuri stokin, pencuri laki/bini org, pencuri idea2 aku yg bernas, pencuri harte, pencuri emas, pencuri perak, pencuri gangse, pencuri ayam serame, pencuri mcm robin hood, even pencuri bername Rob-b-hood pon ade.haha, kalo nk disenaraikan mmg la teramat byk..tp, dalam byk2 pencuri ni kan... pencuri mane yg paleng matang??? hah, try a teke lu, barbeque lu, ha pastu baru nengok jwpn nye dibawah..hehehe
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=

umm..camne??? mesti korang x terfikir mende ni kan..

haha, even pa'an yg bakal dpt chem A solid pon aku rase x terfikir ni jwpnnye..k a bye!!

4 comments:

Anonymous said...

mamat nyh mmg sial la..ejek aku kan..tp moga2 doa ko d mkbulkn Allah..ameenn..

peep said...

bukn mengejek but mmg da mende nye kemungkinan besar akan jadi kenyataan.. maklomla, ko keluar awal sejam tu xkan memberikan pandangan bahawa ko xdapat jawab dan tros tinggalkan soklan tuh, ianya 1 kemustahilan yg besar dan another factor ialah the spot questions is not the spot questions but they r the questions..hahaha

Anonymous said...

ntah....sggup tggal org yg tolong dia wktu exam com 2..ish3...kecewa ak...haha

peep said...

korang nih asyek anon je.. ubuh la name tuh, sng je kott, sng cket ak nk cam.. tp aku tau ni mesti wan cekang kan... ala, wan ko x yah nk kecewe la, ak tau ko com2 bakal dpt 4flat... saje je ko nihh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...