Tuesday, November 15, 2011

All about Communication Engineering :P

Assalamualaikum..













6 comments:

Marina said...

tu la sebabnyer...communication engineering tu camne eh? nak tau gak..hehe..

www.marinafazli.blogspot.com

JIEHA najihah ;D said...

all the best !aku pun mybe ambil commengine sbb advantages byk.besides salary kau tinggi,then dpt gain knowledge from many big company,kerja pun tak stressed sgt*maybe*n dapat fly overseas if company yang kita kerja nanti worldwide(ni yang aku tengok dari uncle aku yg works as commengine)

all the best once again!(:

peep said...

@marina ntah :P
@jieha all the best to u too :)

Rosalia said...

hahha. sy pn tgh fikir ada kena mengena ke tak.:D

kasturi said...

nk dapat offer letter ke peep??

huha huha said...

Communication Eng.... silap2 bleh jadi engineer.... Rata2 budak2 amik comm eng nih jadi eng kat company besar2 la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...