Thursday, September 29, 2011

Kenape Aku Hilang Selera (pt. 2)

Assalamualaikum...


exam tinggal lagi satu paper je, chem 2. tu pon isnin depan, so aku dgn banggenye menghabiskan masa dgn rakus..hahahah.. so kite sambung situasi2 yg membuatkn kite hilang selera makan, tp kali ni aku ade sediakan solution skali. maklomlah bbrape hari ni asyik menghadap kertas soklan je, jawapan je la yg kluar. :P

SITUASI 4







seronok x kalau seorang sahabat yg baru selesai makan nasik tiba2 membahang makanan yg mengundang kebarangkalian pelekatan sisa2 makanan terdahulu? dah mcm ayat karangan ni ah.. :) so jgn buat begitu kpd kwn2 anda..

SITUASI 5





melepak di kedai mamak sudah menjadi kebiasaan kan, n even selalunye kalo kite minx air kosong mereka x layan, tp kadang2 kite tetap teringin nk makan di srestoran tersebut.. alangkah indahnye jika nasik goreng mamak, mahupun mi goreng mamak yg diorder didatangkan dengan sedikit signature si pembuat makanan, xkire la samada bulunye atau rambutnye, sudah pasti memberikan kepuasan maksima.. :)
(seriously for fun only, no offense)

so, solution kepade permasalahan2 tu ialah sebelum makan...

setuju x? :)

9 comments:

Syat0za Zai said...

aiye, guwa geli ><

_aLiaHwaFa_ said...

ehh sumpah geli. btw aku dah merdekaaa. baru tadi. saje je bagitau memandagkan uia tak habis lagi. hihi

selipar hijau said...

shengal... hak hak hak...

KiMiE said...

hahaha..rambut kerinting takbeh blah..tak jadi makan terus kalo cmtu..

Cik tikah said...

hahaha.. ada cili? eww!!

YOUsoF said...

Benda macam ni la berguna untuk siapa² yang berniat nak diet..




"bulunye atau rambutnye". Rambut bukan dah memang spesies bulu ka bro?? ;D

ctk said...

uwekkkzzz..memang xlalu makan...eeewwwww

peep said...

@syatoza gua pon.. :P
@tikah cili tu la penambah perise.. slek dri gigi org laen je.. ewww
@usop ha'ah la.. mne2 pon boleh la..:)
@ctk bak sini makanan engko aku nk makan..hahaha

Aesya Zealous said...

eeee..geli gile rmbut mamak dlm nasi goreng..wakakak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...