Monday, June 23, 2014

Unique n Trololol T-Shirt For Sale

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. :D

abang abang dota, budak2 sekolah baru nak up, kaki gamerz kaki like, budak belum akil baligh dan kaki troll mari serbu jualan sempena ramadan oleh shirt4derp ni. :D harga yg amat murah, harga promosi, xkan dapat harga murah sebegini kat luar, hatta di dowtown uptown maupon pasar malam.

1. penghabisan stok baju trololol and friends :D harge adalah tidak termasuk postage.


SMS/WHATSAPP 0136343715 NOW!

2. Stok baju dota 2 yg hangat mcm pisang goreng. grab it while stock lasts. khas ntok die hard fan dota 2 :P yg ni harga RM20 x masuk minyak abg posto.


SMS/WHATSAPP 0136343715 NOW!

semua baju2 diatas merupakan ready stock, so x perlu tunggu before delivery, asal bayar tros esok ada dirumah anda. hehe, so tunggu apa lagi, sempena ramadan yg bakal tiba diikuti pulak dgn hari raya Aidilfitri ni, ditambahkan lagi dgn hujung bulan yakni baru dapat gaji, mari la pakat2 kumpul duit sehari singgit ntok membeli sambil menderma kpd saya :P

by the way, nk minx feedback smart ke x design2 baru baju yg mungkin akan dijual pada bulan puasa nnti. mohon abg2 akak2 otai komen cket mne tau huduh bebenor designnye :P






dan satu lagi nk minx tolong abg kakak like page shirt4derp ni ha. kesian page ni x sampai 1oo like lagi.. nk buat ad facebook mahal sgt nk bayar. modal kite pon bape posen sgt.. kalau like da byk, barulah tersebar keseluruh alam bisnes ni.. 

kenapa orang cina banyak yang maju dalam bisnes? sbb diorang bantu sesama dan support bisnes kaum die. so mai support ana lerr :D



1 comments:

Muhammad Syakir said...

Cantik-cantik design Tshirt. Tengah sibuk study ehh? Lama tak update blog. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...