Saturday, September 15, 2012

HOT!! Baju Meme 9GAG ntok dijual! :P


Assalamualaikum..

lame gile ak x update blog nih, maklomlah skrg sedang sibuk belajar, kononnye, n ditambah lagi dgn beberapa kerje2 tambhan yg aku buat ntok menyara hidup nihh.. :)
so, di kesemptana ni aku nk ucapkan selamat hari raya aidilfitri la kpd sume, insyaALLAH ada dua hari lagi kite beraya. lagipun, waktu akhir2 ni la sbnrnye byok gile open house.. ni pon sbnrnye aku bru balik dri open house kt kawasan kejiranan.
aku yakin ramai diantara reader ni yg kaki 9gag kan. so aku ingat nk pomot la beberapa helai baju 9gag yg ada dijual kt webpage ni. shirt4derp.com kalo berkenan, tanpa segan silu, sms je 0136343715 ntok maklumat lanjut.. n jangan lupe support facebook page die ni yer.. :)
ada 6 design baju ni semuanya. meh aku listkan sume ntok tatapan nakal anda.. kih3x..


Like A Boss tee

Gag Gangs tee 


Troll Face tee


Challenge Accepted tee

Forever Alone tee

LOL Faced tee

hah, tu la die design2 yg ada.. so kalo berkenan, boleh la ke shirt4derp.com ntok tgk2 or can just send sms to 013-6343715 ntok membeli.. :)




 

2 comments:

AkmaFaizal said...

unik sgt design tee tu..hehe :) rege kamu tak letak plak yer

peep said...

rege nye murah je.. 30 skali posting.. Exclisive product ni, xde nk jumpe kt mne2 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...