Thursday, February 9, 2012

Pesan Orang tua2..

Assalamualaikum...


dah 2 minggu masok uia gombak, kls pon baru nk start harini... sibuk mmg sebok, kesane sini buat jadual.. tp, running man x boleh ditinggalkan.. bak kate org tua2, sibuk mane pon blaja, rm jgn tinggal.. haha, aku rase kalo runningman casting kt uia gombak ni pon mesti dorang letih gilo nk lari sane sini.. dri satu tmpt ke satu tmpt punye la jaoh cam harommm... tp nasib bek aku da bwk basikal.. so laju la cket perjalannaya.. selamat berblog ye sume, aku nk p sambung blajo. nk tinggal blog ni lame2 cket..kih3x..

7 comments:

cinta siswi said...

bdk uia upenya.. good luck studi..

Aiman Isa said...

lamonyo haaa aku tak mai sini.. haha

cely said...

hahaha. standard la first week, course apa ni? o.O

peep said...

@cintasiswi thank u :)
@aiman ak pon da lme tinggal blog ni hoho
@cely saya comeg kak :)

zuhaida said...

huyoh, basikal. best tu. boleh aku pinjam. haha

Hans said...

hahaha
kalau buat running man dekat situ mau semua semput jadinya
hehehehehe


P/S : Assalammualaikum..Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2 :-

1) Klik Semua Share Button(Facebook, Twitter, Google + dan LinkedIn)

2) Komen di entri ini LEBIH Dari 7 Perkataan

3) Promote dekat blog atau facebook kamu sekali yer :-)


http://denaihati.com/ipad-2-gadget-impian-hans

Boni JLL3 said...

UIA ni viewer dia cantik sangat...dkelilingi dengan hutan..rasa nyaman sangat

aku follow blog ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...