Monday, October 24, 2011

[Sedih]Lagu Titanic dlm versi plg Emotional

Assalamualaikum..



dalam video kt bwh ni, mamat bername Mat Mulholland tgh dok men flute berlatarbelakangkan lagu theme titanic, my heart will go on. dlm tajok video ni mmg emotional la kononnye, but kalau korang dgr, kompem tergelak sakan.. mcm SOQ :)


selamat bekerja n blaja sume.. aku still x dapat keje cuti ni, tp sdap jugak ternak lemak kt umah ni.. :)

10 comments:

Arif Aiman said...

hadei laaa... tapi,, sblum2 ni tak penah lak tgk note recorder.. ahaa.. nk try :p

Mixhedryanson said...

mmg ceria di awal pagi..

awie958 said...

mat sumbang la ko main recorder tu

burnkelana said...

so sad.. kehkehkehkeh..

Umie Artoqiemie said...

wekkk =="

cik fyza said...

erk... pengsn [=="]

peep said...

@arif haha try2..
@awie sumbang x masal..haha :P

Paris Lipton said...

haha tp cool jeww

fadh leyanie said...

kah3..macam adik aku main seruling je,nafas tak cukup panjang.terjejas emosi aku.

ainol said...

haha..sungguh sadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...